ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΣΠΟΡ

  • Τοποθεσία: Ποτός, Άγιος Αντώνιος, Ψιλή Άμμος, Πευκάρι, Χρυσή Άμμος,

Θέλετε να νιώσετε την αδρεναλίνη να ανεβαίνει, να δείτε από ψηλά τη θάλασσα, να κάνετε απρόσμενες βουτιές στο νερό; Μπορείτε να δοκιμάσετε τα θαλάσσια σπορ στη Θάσο στις οργανωμένες παραλίες και να νιώσετε μοναδικές εμπειρίες!! Θαλάσσιο σκι, βόλτα με το αλεξίπτωτο που θα σας απογειώσει στον ουρανό της Θάσου, μια ομαδική βόλτα με τη γνωστή μπανάνα και άλλα πολλά φουσκωτά παιχνίδια και όχι μόνο, θα βρείτε στις παραλίες της Χρυσής Αμμουδιάς, του Πευκαριού, της Ψιλής Άμμου, του Ποτού και της Σκάλας Ραχωνίου.

Είστε λάτρεις του ανέμου και της περιπέτειας; Αν ναι, μπορείτε να κάνετε windsurfing στη παραλία του Παραδείσου, που λόγω των ανέμων που πνέουν στην περιοχή, ενδείκνυται για αυτή τη θαλάσσια περιπέτεια. Εάν πάλι θέλετε να μαγευτείτε από το βυθό της Θάσου δεν έχετε να καταδυθείτε με ασφάλεια με την υποστήριξη των ειδικών που θα τους εντοπίσετε εύκολα στο Πευκάρι.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ευχαριστούμε τον  Ταξιδιωτικό Οδηγό Θάσου e-thasos.gr  για την διάθεση των Κειμένων και του αντίστοιχου Φωτογραφικού υλικού που αφορούν την ενότητα 'Η ΘΑΣΟΣ'.