Ο ΞΕΝΩΝΑΣ

Ο Ξενώνας Σμαράγδι βρίσκεται στα όρια του παραδοσιακού οικισμού του Σωτήρος στην Θάσο, σε μια μαγευτική τοποθεσία στην πλαγιά του Υψαρίου όρους σε υψόμετρο 500μ με πανοραμική θεά στο γραφικό λιμανάκι της Σκάλας Σωτήρος. Ένα ήσυχο και δροσερό περιβάλλον όπου θα απολαύσετε τη γαλήνη και την ηρεμία της φύσης για ξεκούραστες διακοπές.

Η αρχιτεκτονική του είναι σύμφωνα με τον παλιό παραδοσιακό τρόπο και πάντοτε με σεβασμό στο περιβάλλον. Ένα σύγχρονο συγκρότημα χτισμένο με διακοσμητικά στοιχεία πέτρας και ξύλου όπου το καθιστούν μάρτυρα της αισθητικής συνοχής όλων εκείνων των στοιχείων που συνθέτουν τον παραδοσιακό οικισμό του Σωτήρος. Οι συνολικά 6 μεζονέτες του συγκροτήματος έχουν βαπτιστεί με ονόματα εμπνευσμένα από τους χρωματικούς τους συνδυασμούς. Μία πρόκληση για μια διαφορετική εμπειρία που σημειακά εμπλουτίζεται από επιμελημένη διακόσμηση με αντίκες και επώνυμα έπιπλα καθώς και με μια σειρά από έργα σύγχρονων εικαστικών.

Επίσης το χαμάμ και η σάουνα που διαθέτει ο ξενώνας θα σας προσφέρουν ατελείωτες στιγμές χαλάρωσης, τόνωσης και ευεξίας, ενώ ο κήπος με το καταπράσινο φυσικό γκαζόν, το πλήθος πολύχρωμων λουλουδιών και οι εγκαταστάσεις μπάρμπεκιου θα σας χαρίσουν στιγμές ξεκούρασης απολαμβάνοντας το καφεδάκι σας ή ψήνοντας τα μπριζολάκια σας!!!

Ο Ξενώνας Σμαράγδι είναι ο προορισμός σας και η ευκαιρία σας να γνωρίσετε την Θάσο καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού.